CURS 2022-2023

FESTA FINAL DE CURS 22-23.MOV

FESTA FINAL DE CURS 2022-2023

setmana del llibre

Aquesta setmana hem volgut celebrar Sant Jordi fent diferents activitats relacionades amb els llibres per fer arribar l’amor i el gaudi per la lectura a tots els nins i nines.


Les mestres conten contes: n’Andrea, na Cris, na Maria i na Maria Antònia ens contaren contes i cada infant de l’escola va poder escoltar lliurament el conte que va voler.


Els nostres contes preferits: les classes d’infantil i mitjans varen dur de casa el seu llibre preferit i al llarg del matí compartiren els contes amb els companys i companyes.


Un personatge: el grup dels grans prepararen la presentació d’algun personatge d’un conte que els hi hagués agradat, alguns fins i tot es varen caracteritzar com el personatge.


Llegim a la natura: el dimecres anaren a s’Alova, una finca que ens deixaren els escoltes ubicada al Barranc de Biniaraix i allà gaudirem d’una estona de lectura a la natura.


Cream les nostres històries: el dijous va ser el moment de crear les nostres pròpies històries, cada grup va fer la seva proposta.


Tallers de Sant Jordi: el darrer dia de la setmana vàrem fer diferents tallers, na Catalina Bernat ens va venir a contar rondalles, fabricarem dracs amb material reutilitzat, punts de llibre i racó de teatre.cream les nostres històries

les famílies conten contes

llegim a la natura

personatges

TALLERS

30 de gener: dia de la pau i la no-violència.

CELEBRAM 

SANT ANTONI

SORTIDA A SA CAPELLETA

sortida a binibassí

Avui 20 d'octubre de 2022 hem anat els d'infantil i de primària ( fins a quart) a Binibassí. Hem aprofitat per cercar les fulles treballades a Medi amb ajuda dels companys d'infantil.