CURS 2023-2024

fada despistada

Avui 21 de març de 2024 han vingut del programa Viu la Cultura per concienciar a l'alumat envers l'empoderament de la dona. Mitjançant cançons ens ha donat a conèixer les posibilitats que tenen els infants per triarn de forma igualitària. 

tenim cura dels torrents

Des del dia 22 de gener fins al 2 de febrer tot el centre treballarà els Torrents de Sóller com projecte d'APS i de la comissió ambiental. La finalitat d'aquest és que l'alumnat tengui en compte la importància dels Torrents i la seva protecció. 

Tota l'escola ha escoltat una xerrada per part d'Aina del MUCBO per introduir-nos al món dels Torrents i la Federació Balear de Muntanya ens ha fet una xerrada sobre el barranquisme. 

Aquí teniu l'enllaç per accedir:

https://www.facebook.com/share/p/CBbKvcYJNab1WMpz/?mibextid=WC7FNe

SETMANA DEL TORRENTS

Seguint el treball dels Torrents de Sóller,  hem fet un taller d'ocells. 

Hem fet diferents sortides per treballar cada Torrent: 

Finalment l'alumnat ha fet una maqueta dels Torrents estudiats, amb una exposició oberta a famílies. 

CELEBReM SANT ANTONI

Avui 17 de gener de 2024 hem celebrat Sant Antoni a l'escola.  Hem fet tallers de ball de bot, de ximbomba, pintacares i caparrots. Hem convidat a les famílies per gaudir  junts d'aquest dia festiu. 

TALLERS DE NADAL

Avui 15 de desembre hem fet un  taller de cuina nadalenca. L'alumnat ha fet  de galetes típiques d'Alemnaya i torró d'ametlla. 

SORTIDA A LA COMUNA DE FORNALUTX

Hem aprofitat aquest 7 de desembre per fer una sortida conjunta a la comuna de Fornalutx. 

Grans i petits han fet activitats conjuntes per conèixer millor. 

comissions i els seus representants

JA HEM PENJAT LA BANDERA D'ECOESCOLA


El passat dijous dia 26 vàrem celebrar un acte on penjàrem la bandera d’ecoescola que ens concediren el curs passat. A la penjada de bandera hi assistiren alumnat, famílies i fins i tot hem sortit a la prensa local. Seguirem treballant per continuar sent una ecoescola!!

SORTIDA A FORNALUTX

Avui 10 d'octubre hem fet la nostra primera sortida amb tot el centre, llevat de l'alumnat de 3 anys. Hem pogut entrar a les cases de Binibassí.